De werkwijze van Yoursoftware

Gebruiksvriendelijk

Bij de producten van Yoursoftware staat gebruiksgemak, en effectiviteit voorop. Onze ontwerpen houden rekening met de manier waarop gebruikers met software omgaan en hoe zij deze ervaren. Yoursoftware ondersteunt uw werkwijze en zorgt ervoor dat u efficiënter werkt. Ook letten wij erop dat er in onze programma's geen woorden staan die u normaal niet gebruikt. De producten van Yoursoftware spreken daardoor uw taal.

Samenwerken met de gebruiker

De beste software wordt gemaakt wanneer de ontwikkelaar en de gebruiker samen verantwoordelijkheid dragen voor het ontwikkelen daarvan. Dit wordt ook wel iteratief ontwikkelen genoemd. Yoursoftware maakt echt uw software. Dat komt doordat wij de programma's niet alleen voor u maken, maar vooral ook mèt u. In de praktijk betekent dit dat wij u tijdens het ontwikkelen regelmatig om feedback vragen op voorbeelden en deelproducten, zodat u steeds actief betrokken blijft bij het ontwikkelen van uw software en het eindproduct precies zo werkt als u wilt.

Uitgebreid testen

Als u sofware laat ontwikkelen voor uw bedrijf, wilt u er natuurlijk op kunnen vertrouwen dat deze goed functioneert. Yoursoftware besteedt daarom extra aandacht aan het testen van het product. Wij onderwerpen de software aan simulaties en computergestuurde tests (unit testing). Ook tijdens de testfase wordt u om feedback gevraagd. Zo heeft u de beste garantie voor een goed werkend product dat past bij uw werkwijze en bedrijfsvoering.

Beveiliging

Zeer actueel is de beveiliging van software. Bijna wekelijks lezen we in de krant dat gegevens worden ontvreemd of computersystemen op oneigenlijke wijze worden gebruikt. Yoursoftware heeft een grote expertise op het gebied van computerbeveiliging. Met beveiligingsbeleid, firewalls, gegevenscodering, veilige programmeermethodes en backups wordt de veiligheid van uw (klant)gegevens gewaarborgd. Tevens is Yoursoftware, op uw verzoek, altijd bereid de software door een derde partij op beveiligingsproblemen te laten evalueren en certificeren

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De ICT-sector vormt een vrij zware belasting voor onze leefomgeving. Wij letten er daarom op dat onze producten en werkwijze zo min mogelijk energie verbruiken om het milieu te ontlasten. We werken veel thuis en wanneer wij voor overleg naar u toe komen gebruiken wij het openbaar vervoer. Verder zorgen wij ervoor dat onze programma's zo efficiënt mogelijk geprogrammeerd zijn, zodat ze snel werken, weinig energie verbruiken en ook op uw bestaande (oudere) computers en netwerk gebruikt kunnen worden. Deze manier van werken is goed voor het milieu en - vanwege de lagere kosten - ook goed voor uw portemonnee.

© 2013-2018 Yoursoftware