Portfolio

Onderstaand een overzicht van de meest recente projecten van Yoursoftware. U kunt een uitgebreid CV opvragen via de contact pagina.

ERC project Rural Riches

In het ERC project Rural Riches wordt onderzoek gedaan naar de lage landen tijdens de middeleeuwen. Voor dit project ontwikkeld Yoursoftware database software voor opslaan en analyseren van de gegevens op allerlei manieren, zoals met GIS.

Type:Database analytische software
Platform:PHP, MySQL, PostGreSQL, Leaflet
Bijzonderheden:Data visualisatie met GIS.

TheNewFood

TheNewFood verkoopt via verschillende websites dieet boeken. De door ons ontwikkelde software verwerkt het proces van betaling tot levering.

Type:eCommerce, data verzamelen en beheren
Platform:PHP, MySQL, Wordpress, WooCommerce, Java, ASP.NET Core, PostGreSQL
Bijzonderheden:Geavanceerde overzichten van betalingen, betalen met iDEAL, geautomatiseerde begeleiding van het verzenden van producten met tracking code. Backend met allerlei datasets.

LowCarbSupport

LowCarbSupport geeft begeleiding en informatie bij het volgen van een low carb high fat dieet. De website geeft informatie over het dieet, heeft koolhydratenlijsten en recepten en biedt de mogelijkheid een gewicht, maten en voedingsdagboek bij te houden.

Type:Webapplicatie
Platform:C#.NET, ASP.NET Forms, Custom ORM, PostGreSQL
Bijzonderheden:Betalen met iDEAL, verschillende webservices voor toegang tot de gegevens via andere applicaties.

Vegetus, Lowcarb Vegan

Vegetus is een website/blog ter promotie van het veganisme in Nederland, het heeft facebook integratie en wordt gefinancieerd met donaties en Google Adsense. De website is een voorbeeld bij uitstek van een Wordpress blog.

Lowcarb Vegan is een engelse website/blog ter promotie van een lowcarb vegan dieet. Het is gebaseerd op dezelfde software als Vegetus.

Type:Website/blog
Platform:Wordpress (PHP)
Bijzonderheden:Social media integratie (Facebook), Google Adsense, automatische links

Gewoon Vegan

Gewoon Vegan is een website/blog ter promotie van het veganisme in Nederland, het heeft facebook integratie en wordt gefinancieerd met donaties en Google Adsense. De website is een voorbeeld bij uitstek van een Wordpress blog.

Type:Website/blog
Platform:Wordpress (PHP)
Bijzonderheden:Social media integratie (Facebook), Google Adsense

Archeologische database

In de archeologische database worden gegevens verzameld voor het wetenschappelijk onderzoek: post-depositionele interventies in Merovingische graven (heropenen van graven in de vroege middeleeuwen). De database maakt het mogelijk om op een gestructureerde manier diagnostiserende informatie te verzamelen over verschillende aspecten van post-depositionele interventies in graven. De applicatie is zo gestructreerd dat gemakkelijk gegevens voor duizenden graven kunnen worden ingevoerd. Tevens is de applicatie zo ontworpen dat deze gegevens gemakkelijk met verschillende zoekopdrachten en statistische berekeningen kunnen worden geanalyseerd, en de data gemakkelijk toegankelijk is voor eventuele vervolg onderzoeken.

Type:Desktop applicatie
Platform:Microsoft Access 2007

De Belklus

Voor de stichting Belklus Amstelveen maakten wij een systeem om via iDEAL te doneren.

Type:iDEAL integratie
Platform:Silverstripe (PHP)
Bijzonderheden:Geavanceerde overzichten van donaties, betalen met iDEAL

License Activator

License Activator maakt het mogelijk licenties voor software te verkopen grote groepen van te voren bekende afnemers, zoals groepen studenten van een universiteit of andere onderwijsinstelling. Na het uploaden van de licentie- & contactgegevens kunnen de licentienemers worden ge-emaild en wordt het verkopen van de licenties volledig automatisch, met betalen via iDEAL, afgehandeld. Het verloop en de status van het verkoopproces kan eenvoudig gevolgd worden via een handige gebruikersinterface.

Type:Webapplicatie
Platform:C#.NET, ASP.NET Forms, NHibernate, Microsoft SQL Server
Bijzonderheden:Betalen met iDEAL

Doing Business

Doing Business is een educatiefspel waarmee studenten bedrijfseconomische processen en ondernemerschap leren. Uniek aan dit spel is de fout-specifieke feedback en verdiepingsuitleg die de student krijgt als zij of hij een fout antwoord geeft.

Het beheergedeelte van de applicatie maakt het gemakkelijk grote groepen studenten te begleiden, doordat het een duidelijk overzicht geeft van de huidige voortgang van groepen studenten, en maakt het mogelijk op een efficiente manier met deze groepen te communiceren.

Type:Webapplicatie
Platform:C#.NET, ASP.NET Forms, Microsoft SQL Server

Interactive Mathematics

Interactive Mathematics is een educatief spel waarmee WO studenten hun basisvaardigheden wiskunde kunnen verbeteren. Het spel stelt de student instaat het toepassen van wiskundige onderwerpen te trainen. Daarnaast biedt het onderwijsinstellingen de mogelijkheid de vaardigheden van de studenten te toetsen en de ontwikkelingen van de studenten te volgen.

Type:Webapplicatie
Platform:C#.NET, ASP.NET MVC, Entity Framework, Microsoft SQL Server
© 2013-2018 Yoursoftware